Persoonlijk

 

Marjo Havinga heeft in 2002 De praktijk is anders! opgericht.

Daarvoor is zij vijftien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Met een achtergrond in onderwijs, training, coaching, en diverse vormen van therapie kan zij snel schakelen op verschillende niveaus.
Marjo kan helder en structureel begeleiden naar een gewenst doel. Op subtiele wijze haalt zij de juiste motivatie in jou naar boven om daar flexibel op in te spelen.

Door haar empatisch vermogen kan ze jou op je gemak stellen om zo de optimale setting te creëren voor jouw begeleiding. Marjo’s kracht zit in het motiveren en enthousiasmeren van mensen; met de juiste motivatie is alles mogelijk en kun je je leven een positieve wending geven.

Marjo Havinga

Marjo Havinga heeft een gedegen opleiding gevolgd tot coach\counselor van drie en een half jaar bij het Europees Instituut voor Coaching & Counseling en zich bewezen in de praktijk. Zij beheerst onder ander de kunst van het onbevooroordeeld vragen stellen, luisteren naar de antwoorden die in jou boven komen en vraagt door. Daarbij heeft zij verschillende technieken geleerd zodat zij kan aansluiten bij jou, zodat je kunt leren leren.

Daarna heeft zij de vier jarige beroepsopleiding tot hypnotherapeut gevolgd en de NLP practioner opleiding gevolgd bij de SETH. Van Lucas Derks heeft zij hier ook het Sociaal Panorama geleerd.

Bij TranceArt heeft zij vervolgens de Voice Dialogue opleiding gedaan. Continue volgt zij intervisie en bijscholingen.